Hogyan lehet balinra horgászni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 19:37
1/7 anonim válasza:
kishallal, vagy bogárral.. de apummal még kenyérhéjjal is fogtunk :D
2/7 anonim válasza:
Attól függ hol szeretnél fogni.Én a Tiszán a neonzöld Rapala crj6-os woblerrel fogtam rengeteget.3-4 kg között.Ez a csali csak hajnalban, és sötétedéskor jó.
3/7 anonim válasza:
Mivel az Ezotéria --> Agykontroll topicba írtad ki, felteszem Silva-konform választ vársz. Nos, 1 hétig minden este lefekvés előtt vizualizáld a balint, és magadat, amint kiszákolod a vízből. Napközben, amikor van időd, vizualizáld ugyanezt azzal megfejelve, hogy végigjátszod az egész folyamatot a csali feltűzésétől a kapáson, fárasztáson keresztül a szákolásig. Meglásd, a hatás nem marad el. (Majd küldj fotót!)
4/7 anonim válasza:
Egy kis malac röf-röf-röf
Rossz kategória töf-töf-töf
5/7 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!
Bocsánat a besorolásért! Először írtam ide kérdést, és nem tudtam, hogy a témát a kérdezőnek meg kell jelölnie,- és nem a szerkesztő sorolja be. Aztán megijedtem, de sajna, nem tudtam visszavonni. Pont az ezotéria!
2010. máj. 30. 19:43
6/7 anonim válasza:
Az egyik legjobb balinozó hely a tiszalöki erőmű alatti terület. Érdemes rapalával vagy balinólommal horgászni rá. A balinólomra házilag feltehetünk színes műanyag csíkokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!