Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ilyenkor ősszel meddig kapnak...

Nemár4632 kérdése:

Ilyenkor ősszel meddig kapnak a kárászok, törpék?

Figyelt kérdés
És mikortól kezd el kapni a csuka, vörösszárnyú keszeg stb? És mire érdemesebb a ragadozókra horgászni kishal, vagy inkáb pergetni?

2017. szept. 22. 13:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Kárászt még novemberben is fogok.(utána már a ragadozóké nálam a szerep.)Ragadozózni októbertől szoktam.Azt hogy kishal vagy pergetés...fene tudja,nem lehet megmondani.Lehet egyik nap ez másik nap az.
2017. szept. 22. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindig kapnak.

Nyáron is fogtunk temérdek Balint,süllőket és csukát.

csak akkor annyi,hogy más időben kell keresni,hiszen ősszel átlag a hidegebb vízben több oxigén,a felhők miatt a fény több,de a vízben nem annyival,hogy zavarja a halat,szal kb egész nap aktív,míg nyáron inkább szürkületben.

2017. szept. 22. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Kárászozni, pontyozni egészen a kemény tél beálltáig lehet, csak ahogy hűl az idő, úgy kell egyre finomítani a felszerelésen.

Én csukára pergetni szeretek jobban. Napszaktól függően tudom változtatni a csalit, a fényes villantótól, a mélyjáratú wobblerig.

A törpét meg tudom értelmezni ebben a kérdésben. Az eszik, ha kell, ha nem.

2017. szept. 23. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Pontyoztunk mi már jégen,léken is :)

Igaz szegények nagyon le vannak lassulva,így alig esznek olyankor.

A hideg miatt ilyenkor a pergetést azért is szeretem,mert sétálgatok közbe,kis cucc.

1 háti/oldaltáskában minden ami kell,és egy kis grip vagy 50 centis merítő ... Meg egy UL pergető cucc...

Teljesen jó móka.

2017. szept. 23. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Ősszel? Egészen pontosan szeptember 1-től november 30-ig.
2017. okt. 4. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!