Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Pergetés pickerbottal, mit...

Pergetés pickerbottal, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Sosem pergettem,ragadozóra csak csukáztam úszóval kishallal meg tirolifa süllőre...De ez megint a fotelbe sörrel tespedés szintje.

Ismerősöm vett ajándékba nekem egy pergető csaliszettet (ebayen licitálgat mindig műcsalikra,hogyha olcsón megtudja venni,mert 5-10x olcsóbb,mint boltban).

Tartalma : 20 jigfej 3-8 g.

8cs. gumihal és twister vegyesen,kisebbek.

meg egyéb.

De fogalmam sincs,hogy hogyan jön be majd ezért nem akarok egyből kiadni pénz bot orsó stb...-re,

van itthon egy pickerbotom,3m és lágy.

Illetve egy shimano nexave 25-ös elsőfékes orsóm,pótdobra vennék "átlátszó" monofil vagy nanofil zsinórt...,ez match botos orsóm ,gondolom jó lesz.

sima 0.16-os fonott főzsinór van az egyik dobon,ezen is gondolkodtam,hogy ezzel használnám,és egy 1,5m átlátszó előkét tennék,hogy ne zavarja akár a süllőt.

2017. szept. 19. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Én fordítva szoktam. Van egy 30gos 240es pergető botom. Azzal szoktam úszózni. Nem kell messzire dobálnom, nád elé. Ott pontyozok vele néha.
2017. szept. 19. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:

"fotelbe sörrel tespedés" :))) A bojlisok tökéletes ismertetése.

Rakd össze abból ami van, tökéletes csalitesztre.

2017. szept. 21. 13:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Kipróbálni azzal érdemes, ami van.

Nem ideális jiggelni a lágy bot, de fölösleges költeni rá, amíg azt sem tudod, hogy tetszik-e a plasztikozás.

Tedd fel nyugodtan a 16-os fonottat, igaz elég lenne 8-as méretben is, de kipróbáláshoz madzagot se kell venni.

Az már egy második lépes lesz, ha megtetszik a pergetés, mit érdemes megvenni, de arra magadtól is rá fogsz jönni, hogy miért nem picker botokkal pergetnek - főleg, ha lesz alkalmad kipróbálni egy jól összehangolt pergető felszerelést.

2017. szept. 22. 04:14
 4/4 anonim ***** válasza:
A picker egyébként botnak mi a lényege és miért nem jó jigezgetni? Én sügérre szeretnék, azok itt vannak azt hiszem a partoldalon. Csontira szokott jönni egykettő, meg ha nem figyelek akkor a világosbarna szelepgumi-ütközőt harapdálják. Ezért gondoltam, hogy célzottabban kéne.
2017. szept. 22. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!