Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » 14 vagyok. Most kezdtem...

14 vagyok. Most kezdtem kenuzni Heti hány edzéssel juthatnék olimpiára?

Figyelt kérdés
Egyenlőre olyan 1.5,2 órásak, idővel ha jobban bírom, több is jön
2017. szept. 9. 17:07
 1/8 A kérdező kommentje:
Amúgy lány vagyok, ha számít
2017. szept. 9. 17:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez sajnos nem így működik, hogy hány edzéssel juthatnék olimpiára...
2017. szept. 9. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Heti 168 óra kell az olimpiához. Első, hogy kilövöd ezt a hülye gyakszit.
2017. szept. 10. 00:03
 4/8 anonim ***** válasza:

14 évesen úgy hogy most kezdted a sportágat és fogalmad sincs hogy milyen ütemben fogsz fejlődni, hogy akarsz te olimpiára menni?!

Az kőkemény évek munkája.

Ha akkora nagy tehetség vagy, akkor van esélyed diákolimpiára de egyébként nem nagyon. Ettől függetlenül álmaid lehetnek, meg országos versenyen még érhetsz el eredményeket. De így rögtön bele a közepébe? Szép lenne ha minden ilyen könnyen menne.

2017. szept. 11. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy először aprócska, közeli célokat tűzz kimmagad elé!Az olimpia meg nagy részben szerencsefaktor is, hiszen bármikor bejöhet egy-egy sérülés, vagy lelki törés a karrierjében, sttók függetlenül, milyen képességű.
2017. szept. 11. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Ötös vagyok, * attól függetenül
2017. szept. 11. 22:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2017. szept. 12. 06:34
 8/8 anonim válasza:
Én kenus vagyok. Nálunk a legjobbak heti 6szor 2 óra edzés, de elég távol állnak az olimpiától. Az Olimpiához már külön edző, tánacsadó kell és hamarabb kellett volna kezdeni.
2017. nov. 10. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!