Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az orsóról?

Figyelt kérdés

SILSTAR SENZO CARP 8000

Link: [link]

2017. aug. 20. 22:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem tűnik rossznak..ára se vészes. szeretek horgászni de nem vagyok egy nagy horgászguru nem ismerem ezt a gyártót. nekem Fox eos 10000 orsóim vannak, valószínűleg annyival tud többet ennél, és azért kétszer drágább, mert van rajta egy fox jel. :D
2017. aug. 21. 00:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Bőven jó. Én most Mitchell orsókat nézegetek.
2017. aug. 21. 10:57
 3/12 anonim ***** válasza:
A SILSTAR-t nem ismered??? Nagyon fiatalka lehetsz. :) Napersze ez se olyan lehet már mint a 90-es években.
2017. aug. 21. 11:18
 4/12 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok, pár éve horgászok, nem vagyok olyan tájékozott a témában alkatrészek körében. Én inkább biciklizni szeretek, horgászni csak akkor megyek, ha hugom pasija is megy mert másssal nem tudok, egyedül meg nem szeretek. amúgy nagyon jó és megnyugtató dolog ott ülni a vízparton és várni. Meg az élmény amikor küzdesz a hallal..
2017. aug. 21. 11:23
 5/12 anonim ***** válasza:
De nem venném meg, mert nincs rajta nyeletőfék. Bojlizni, fenekezni csakis olyannal, sőt úszózni is, ha bármi okból le kell rakni pl. összepakolsz, kajálsz, jön az ellenőr, telefonálás, beszélgetés, kajafőzés stb. Én ráteszem a pityergős bottartóra így az öngyilkosjelölteket legalább észreveszem és mindig van horog is a vízben. A szöszmörős kapásokkal ilyenkor természetesen nem foglalkozok. A fék kioldása is működik, de az nem jó módszer nem arra van kitalálva. A nyeletőfék az igazi biztonsági megoldás, fárasztáskor pedig a kézi visszatekergetéses damileresztés. Nyeletőfék jó az úszós rablóhalazáshoz is ahol ugye be van dobva rendszerint oldalra és totál kieshet a látótérből.
2017. aug. 21. 11:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Egyedül nem szeretsz??? Nincs annál jobb, nyugisabb.
2017. aug. 21. 11:30
 7/12 A kérdező kommentje:
Egyedül én se rajongok legtöbbször ott ülni a tó parton, jó ha van melletted valaki! A nyeletőféket én is szeretem, de a kiengedett orr fék majdnem ugyan olyan jó! Jah és persze ha nincs nyelető az orsón akkor egyel kevesebb hibája lehet neki... (én így vagyok vele) Meg ismerősöm mondta, hogy a nyeletőfékes órsók el fognak tűnni és a helyükre jönnek a gyorsfékesek!
2017. aug. 22. 05:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Mi az a gyorsfék?
2017. aug. 22. 11:07
 9/12 anonim ***** válasza:

A nyeletőfék jó dolog. Nekem van, csak ha elfelejted átváltani és bevágsz, akkor 500 méter zsinórt leköp az orsó. Nem tudom minden orsónál így van-e vagy ha drágábbat veszel akkor ez nincs?? Nem tudom.

Nem nagyon használom ez okból.

2017. aug. 22. 15:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez minden orszón így van..de nyilván nem 500 métert..ahogy felrántod a botot bekapcsolt nyeletőfékkel, letekeredik róla egy csomó damil és hajlamos összegubancolódni is, főleg szélben. én 2-3 szor csináltam ilyet az elején de csak röhögni tudtam a szerencsétlenkedésemen.
2017. aug. 22. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!