Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Felnőttként szokás úszószemüve...

Felnőttként szokás úszószemüvegben úszni?

Figyelt kérdés
Mennyire gáz, ha ehhez még az is hozzá jön, hogy évek óta nem úsztam, így az elején elég béna leszek? Feltűnik egyáltalán valakinek bármelyik, a két dolog közül? Úszómester szemszöge?
2017. aug. 14. 00:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Az olimpián is úszószemüvegben úsznak a versenyzők. Azt meg, hogy hogy úszol, senki sem fogja figyelni. Nem csak profi úszók járnak uszodába, akadnak kezdők is bőven.
2017. aug. 14. 01:07
 2/5 anonim válasza:
100%

Miért, ki ér rá figyelni?

"Úszómester szemszöge?"

Amíg nem ugrasz bele olyan helyen ahol tilos vagy nem próbálsz meg belefulladni, addig pont magasról tesz arra, hogy mit eklebeklélsz a vízben. :)

2017. aug. 14. 01:46
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Felnőttként szerintem nem szokás ilyen kérdéseket feltenni.
2017. aug. 14. 06:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nem értem az összefüggést.

Mióta van az úszószemüveg csak gyerekeknek? Miért lenne ciki használni

2018. febr. 15. 23:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Pont a gyerekeknek nem kéne hagyni, kislányom tavaly beleesett a vizibicikliből a vízbe, majdnem belefulladt a jajjveszékeléstől mert víz ment a szemébe... napi rendszerességgel jár úszni... meg is mondtam az úszó edzőnek, hogy amíg nem tud rinya nélkül szemüveg nélkül úszni, addig nincs szemüveg...

Próbaképp kipróbálta a többi gyereknél is, és basszius, 80% uk nem jajjveszékel meg kapálózik, ha víz megy a szemébe...

2018. febr. 16. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!