Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » A Kőbányai SC-ről vélemény?

A Kőbányai SC-ről vélemény?

Figyelt kérdés
Lányom 16 éves, úszni szeretne elkezdeni tenisz után mivel a gerincének nem tett jó. Ez az úszó szakosztály van hozzánk közel. Vélemény róla? Esetleg van aki idejár vagy ismerőse? ...És hány év kell ahhoz, hogy versenyszerűen csinálhasd? Válaszaitokat köszönöm előre is!

2017. júl. 30. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Én oda jártam negyedik osztályos koromig, a tesóm 3,5-10 éves koráig. Először is, borzasztóak a körülmények az uszodában. A kisgyerekek a folyosón, kopott székeken, meg a Császár-Komjádiból kidobott padokon öltöznek, télen-nyáron, huzatban. Az uszodatér szintén huzatos, sötét és egyáltalán nem motiváló. A medence 33 m-es, szóval nem versenyméret. Az öltözők elvileg nem rég fel lettek újítva, így azokról nem tudok semmit, de mikor én oda jártam, instant időutazás volt '50-be.

Maga az egyesület az élcsapatok közé tartozik, erősen a versenyzésre szakosodtak.

El kell mondanom, viszont, hogy 16 évesen kezdve már semmi esély eljutni versenyző szintig. Ez ugyanolyan, mint a torna. Ki hallott már olyan tornászról, aki tinédzserként kezdve a csúcsra jutott?

Ettől függetlenül biztosan vannak olyan klubok, amik ezzel a korosztállyal is foglalkoznak, amatőr szinten. Meg hobbiból vízilabdázónak is el lehet menni. :)

2017. júl. 30. 22:25
 2/5 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel!! Én is úsztam ott sajnos.. Mellesleg ha nem vagy dúsgazdak a gyerekednek nem lesznek barátai.. és 16 évesen bocsi de a Kőbánya sc-ből már nem fog kikerülni jó versenyzőként sehova..
2017. aug. 2. 13:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Esetleg olyan sportot tudtok amibol meg tudna versenyezni?
2017. aug. 2. 16:24
 4/5 anonim válasza:
Ha már Budapest akkor az Iron Aquatics :) most amúgy is nyílt napok lesznek, a honlapjukon tudtok jelentkezni :) világszínvonalú edzők vannak, vidám hangulat mindenképp tudnám ajánlani :))
2017. aug. 4. 19:09
 5/5 anonim válasza:
Szerinzem amibe meg van eselye versenyezni az a vivas ha tehetseges
2017. aug. 13. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!