14 évesen ha vki most kezdi az úszást lehet vb nyertes?
Nem.
Van aki már annyi idősen kvázi olimpiára kvalifikál. Persze lehetsz jó úszó de az élsportot mint olyant, legalábbis az élmezőnyét felejtsd el.
Azert nem, mert az ilyen sportokat, mar kicsi kortol kell elkezdeni. Az nem azt jelenti, hogy nem leszel jo uszo, meg ha jo vagy benne, akkor versenyre is visznek, de nem biztos, hogy versenyezni fogsz, nem tudom. De van idod elkezdeni:)
Sok szerencset!
Szia!
Ez egy érdekes kérdés. Simán lehetsz vb nyertes, itt igazából az a kérdés, hogy előtte is tudtál úszni, vagy csak most kezded?
Vagyis:
Ha most kezded az úszást, tehát előtte semmilyen úszásnem sem ment, akkor gyakorlatilag semmi esély sincs rá. Egy ilyet már első osztályban el kell kezdeni, akár csak mellúszást, gyorsúszást.
Ha régebben már úsztál és minden úszásnem jól megy, akkor van esély rá. De (mint már említettem,) ha előtte egyáltalán nem úsztál, szerintem már késő elkezdeni.
Akik vb nyertesek (gondolok én Katinkára, Dánielre,) ők már egészen kicsi korukban, mondjuk 4-5 évesen elkezdenek úszni.
Remélem, érthetően fogalmaztam és tudtam segíteni! :)
Rebeka Papp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!