Hogyan tudom úgy meg főzni a kukorica lisztet puliszkává úgy hogy gumi állagú legyen vagy mint a plasztelin. A felső Tiszán horgászom és a nagy sodrás ne vigye el 1 perc alatt?
Figyelt kérdés
2017. júl. 13. 11:25
1/1 anonim válasza:
Ugyanúgy, ahogy a burgonyapürét! Megfőzöd a darabos verziót, majd botmixerrel szétroncsolod a keményítő molekulák sejtfalát! Vagy zselatin porral! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!