Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Haza lehet e vinni csalihalat...

Haza lehet e vinni csalihalat élve? (vörösszárnyú, bodorka)

Figyelt kérdés
keszeg, horgász, horgászat, csalihal
2017. jún. 25. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Balatonból törvény szerint nem. Más horgásztavakat nem ismerem. (Egyébként pedig haza. Én pár éve 150 kilométert utaztattam kis (pár centis) csukákat betelepítéskor az egyik barátom tavába. Hogy biztosan kibírják az utat, a pótkerékre csatlakoztattam egy csövet amit lefojtva belevezettem a vödörbe amiben voltak így végig kaptak levegőt.)
2017. jún. 25. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Törvény szerint sehonnan sem vihetsz el élőhalat,ez nem tavonként eltér,ez országos.

De megért a halőr ha látja,hogy vödör vízben viszed el levegőztetővel...

2017. jún. 25. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:
A 30 centinél kisebb, méretkorlátozással nem védett halat, megfelelő körülmények között hazaviheted élve. Benne van a halászati törvényben.
2017. jún. 28. 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Csalihalat igen, vödörben. De másik vízterületbe nem engedheted vissza élve ha már nem kell, csak ahonnan fogtad.
2017. júl. 12. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!