Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Érdemes elkezdeni 16 évesen...

Érdemes elkezdeni 16 évesen úszni? TÖBBI LENT!

Figyelt kérdés

Most hagytam abba a focit..de szeretnék továbbá mozogni és kicsit megerösödni,heti 2 max 3 edzesre gondoltam :)

Köszönöm a válaszokat!

2017. jún. 17. 18:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen sport is legyen, mindig érdemes. Az úszás pedig nagyon jó ötlet.
2017. jún. 17. 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a sporthoz sosem keso. Olimpikon valoszinuleg mar nem leszel, de hobbi szinten nyugodtan csinalhatod.
2017. jún. 17. 18:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Már miért ne lehetne olimpikon? Akár még az is lehet, ha keményen edz, és tényleg komolyan gondolja.
2017. jún. 17. 18:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Azert, mert az olimpikonok ennyi idosen mar kint vannak. Lehet nagyon kemenyen edzeni es kisebb versenyeket is megnyerni, de egy sikeres olimpikon uszo nem majdnem felnott volt, amikor elkezdte, hanem kb.3-4 eves. Nem kell a kerdezot almokba ringatni, ezzel szerintem o is tisztaban van, hogy kb 0,05 % eselye lenne ilyen szintu karrierre. Meg nem is hinnem, hogy ez a celja.

Egyebkent ha mar ennyire kotekedos kedvedben vagy, lathatnad, hogy azt irtam, hogy VALOSZINULEG nem lesz az. Ez nem egyenlo a kizarttal.

2017. jún. 17. 18:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Légyszíves ne veszekedjetek , egyébként nem akarok olimpikon lenni se versenyekre menni..De egy edző jól jönne :) Lhet úgy edzöt fizetni hogy nem készít versenyre meg semmi csak segít? Egyedüli célom az erösítés !
2017. jún. 17. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Termeszetesen lehet, nalunk legalabbis semmi akadalya, hogy valaki beiratkozzon uszasoktatasra, de vannak olyan edzok is, akik egyszerre 2-3 emberrel foglalkoznak. Azt nem tudom, van-e lehetoseg arra, hogy egyedul legyel, de szerintem az is megoldhato, bar lehet, hogy dragabb is.
2017. jún. 17. 19:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Úszni tudok,inkább azért hogy ha már az időmet szánnám rá akkor csináljam jól és ne egyet lépjek előre kettöt hátra :)
2017. jún. 17. 20:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nem kötekedésnek lett szánva! :) Bocsi a fogalmazásért.
2017. jún. 17. 20:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Semmi gond:) Valoszinuleg en is tulreagaltam.
2017. jún. 17. 21:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem sosem kellett edző az úszáshoz, ha akarsz többet v keményebben dolgozol. És látod, az úszók is járnek terembe, inkább ott kérném szakember véleményét. Az úszás-futás megmaradhatna aerob gyekorlatnak.
2017. jún. 19. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!