Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Feeder bot+orsó?

Tiiiiiiiiiiii kérdése:

Feeder bot+orsó?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Jó választás lehet első feeder-nek?

2017. máj. 21. 18:01
 1/10 anonim ***** válasza:

9e forint a bot.

és "mocsok" neoprén szivacs.

CONCEPT GT FEEDER 360 : 12e ft,egy igazi angolos feeder pálca,még aránylag új,csak 2 bolt forgalmazza nálunk,de sikertermék abszolút..

1-et vettem amikor megjöttek az országba.

Illetve 2 hetet kellett várnom,mert elvitték mindet a másodiknál ,és importból jött...

Az okuma orsó jó,de nyeletőfék...,egyrészt feederhez nagyon nem fog kellene (van amikor jó) és "olcsó" orsóknál dísznek van,hogy fizess többet.

Orsóra mennyit szánnál?

2017. máj. 21. 18:51
 2/10 A kérdező kommentje:

Ár ár/érték arányban jó legyen. 15k max kb.

Ha van kedved össze is állíthatnál egy komplett szerkót nekem, valamelyik webárúházban.

Bot,Orsó,damil,kosár,horog, ami kell.

Jelenleg két régi telós silstar botom van, de azokkal nem valami élevezetes a horgászat :S

Előre is kösz! Megy a pacsi

2017. máj. 21. 20:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Orsónak ezekből nézegetnék :

DAIWA NINJA 3000A -13500

DAM QUICK IMPULSE 440 FD - 13000

SERIE WALTER EVO FEEDER 5000 - 15990

Én a Walter orsót venném.

Az egyéb dolgok (damil,kosár,horog stb...) pedig függ attól,hogy milyen terepen fogsz horgászni,akadós-e vagy nem (esetleg kell e bevonatos előkezsinór kagylók vagy kövek miatt),mekkora halak lesznek a célhalak (vagyis olyan helyen horgászol ahol 2-5 kg általában néha beugrik a 8 esetleg 10 kg vagy nonstop 10 fölé lehet kalkulálni),tó vagy folyó,method feeder vagy "sima".

2017. máj. 22. 09:44
 4/10 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Így választottam,mert egy helyről tudom rendelni.

2017. máj. 22. 11:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Tipp : minden évben vidd el olajzásra az orsót. :) meghálálja.

És a fóliát a parafáról azonnal le :) pára menne alá és kirohadna.

Használd egészséggel,görbüljön.

2017. máj. 22. 11:34
 6/10 anonim ***** válasza:

A Dam Quick nem rossz orso, nekem ami bejott meg a Nevis Altiva , en errol a nyeletofekes dologrol mas velemenyen vagyok, szerintem jo dolof ha van feederen is ,tudniillik nem egyszer produlkalt nalam mar olyat a hal , hogy mig hatraleptem csalizni a masik botot lekapta a bottartorol, na most ha ez iszapba huppan nem egy nagyon veszes dolog, de egy kavicsbanya tavon esik le sanszos , hogy eltorik a rezgospicc.

Valamint haveri tarsasaggal ejjel is szeretek feederezni, es neha osszeulumk egy tuz melle, iszogatunk , es ugy teljesen kenyelmes , hogy nem kell folyamat a bot mellett lenni, es nem kell attol fekni, hogy a hal berantja a botot. En mondenkepp ajanlom neked a nyeletot. Az Altiva pl egy teljesen jo feederes nyeletos orso, 13-14 ezer forintert, de akar a Mitchell Avocetet is tudom ajanlani.

2017. máj. 23. 00:43
 7/10 A kérdező kommentje:

[link]

Erre az orsóra módosítottam. Jó választás?

2017. máj. 23. 17:50
 8/10 anonim ***** válasza:

50-es orsó pöppet nagy method cuccra :D

30-35 ,40 körüli inkább :D

2017. máj. 23. 19:34
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem írtam hogy method :)

Próbáltam egy közepes méretet választani.

2017. máj. 23. 19:51
 10/10 anonim ***** válasza:
A Longbow nagyon jó választás! Ennyi pennzert ennek nem létezik jobb.
2017. máj. 26. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!