Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Vastag orsótalp?

Vastag orsótalp?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy orsót az egyik botomra, de vastag lett orsótapl. Nem fér be a boton az alá kis fém alá ami bothoz rögzíti.

Mivel lehetne kicsit lecsiszolni (lereszelni) a talpból hogy beférjen?

(Szerencsére nem fém orsó. Műanyag vagy ilyen grafit.)

#orsó #orsótalp
2017. máj. 19. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Most komolyan gányolni akarsz? Akkor meg földhöz vágod, amikor fárasztás közben törik le. Tapasztalatból mondom. Inkább vegyél rendes botot, ezek általában szabvány méretek.
2017. máj. 19. 15:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendes bot. Cormoran.
2017. máj. 20. 08:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert sosem tapasztaltam ilyent. Nekem mindig passzolt minden eddig. (jó mondjuk bojlis orsót nem próbáltam a 5-15g-os woblerező botra:) de az extrém eseteket leszámítva midig ok volt)

Ha már mindenképp valamit faragni kell, én ezeket a dremel vagy hasonló kis finom cuccokat próbálnám.

[link]

2017. máj. 20. 08:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Ez egy 210es pergető Cormoran és egy 20as pergető orsó. De olyan rohadt vastag a talpa, hogy akár egy nagy ponytozó botra is rárakhatnám.

Lehet hagyom a fenébe.

2017. máj. 22. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!