Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Matchbotos szerelék kérdése?

Matchbotos szerelék kérdése?

Figyelt kérdés

Wagglerezve lenne.

Önsúlyos 8+2g úszó, 2 g kellene hozzá ,de én az önsúlyból eltávolítanék,hogy egy 3g főólom meg pár darab egyéb sörét legyen.

Lényegében : úszó,majd a 3g főólom és az apróbb sörétek egybehúzva közvetlen a forgó előtt majd kb 40-50 centi előke.

Szerintetek működne?

2017. máj. 4. 16:30
 1/1 anonim válasza:
Szia, az összeállításod jó lehet, de ez nagyban függ a víz áramlásától, és hogy milyen távolra horgásznál. A 8 grammos úszó szerintem max 25-30 méterig, ha nem áramlik a víz. Ha nem áramlik, akkor nem kell 3 gramm a zsinórra, lehet hogy a 2 is sok. Ha áramló vízen (pl. Balaton) horgászol, akkor viszont kell a plusz a zsinórra, akár több is, de több súlynál már érdemesebb csúszóra szerelni. Én lamellás wagglereket szoktam használni, ugyanazzal az úszóval tudok sok ólommal csúszóra szerelve, de fixen kevés ólommal is horgászni. Előkének szerintem elég 20-30 centi is, de ezzel érdemes kísérletezni.
2017. máj. 6. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!