Mit gondoltok a horgászbolti és a "termelői" kukoricacsíra pellet között van különbség az árán kívül?
Én ha tehetem csak kukoricával horgászok és mindent köré építek ,mert : olcsó,"egészséges" a halaknak,és már pár száz éve a legyőzhetetlen csalink,nem fogok halliszt meg minden szemetből készültet használni.
A lényeg : mióta megjelent a CSL kukoricacsíra pellet szeretem használni (mint minden kukoricaszármazékot) ,de a legolcsóbb kb 400-450 ft/kg és a "jobb" 600-800 ft/kg körl kezdődik.
Néhányat már vettem,de kb tavaly óta rászoktam a termelői "takarmány" kukoricacsíra pelletre.
Elszámolható,visszaigényelhető adóval rendelkezik ,számlával áfával 59 ft/kg.
És direkt 1-1 bottal horgászom ahol :
method kosarakban bolti vs termelői van,ugyanúgy 1-1 szem házi sörlében erjesztett kukorica a csali.
És vezettem egy naplót is,60-40 arányban a termelői 10x olcsóbb győzött...,ez a 40% (12 horgászat) ahol a bolti adta a több halat tipikusan az a nyammogós horgászat volt ahol a hal szinte nem evett és 1-1 hal döntött darabszámban és súlyban is...
Szerintetek csak az ár a különbség?Na meg az olcsóbb CSL-t direkt picit megszaglásztam (a bolti olcsóbbat ami csak 380-400 ft kg) kukoricára se emlékeztető illat ,se íze,illetve összetételeken átlag 13-15 összetevő volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!