Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Tiszta vizű tóra milyen színű...

Tiszta vizű tóra milyen színű műcsali a jó?

Figyelt kérdés
Valamikor sóderbánya lehetett,az aljzat kavicsos a vize pedig átlátszó.A partján találtam egy nagy,nyelvével együtt kb 13 cm hosszú műcsalit.Elég kopott így szeretném átfesteni.Pergetni még nem próbáltam de ez jó lesz tanulni.Valamint azt is szeretném megtudni hogy ez most felszíni vagy milyen mert a nyelve kb 30 fokot zár be a testre és a felszínen lebeg az egész?A nyelv az a vége felé kiszélesedő és egy kicsit visszakunkorodik a hegye.
2017. febr. 13. 17:52
 1/2 anonim ***** válasza:

wobbler?

Tiszta vízre egy jól mintázott tagolt wobbler,vagy némelyik gumihal is tökéletes.

2017. febr. 13. 18:42
 2/2 A kérdező kommentje:
az,de amit találtam az egyrészes,vagyis egészbe van :),de akkor átfestem valami élénk mintásra
2017. febr. 13. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!