Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hany eves korig nem kell...

Hany eves korig nem kell vizsgaznom?

Figyelt kérdés

Most febr 3-an toltottem a 15. eletevemet de ugy hallottam h mar 16 eves korig nem kell

Eltudna valaki igazitani?

2017. febr. 12. 13:05
 1/3 A kérdező kommentje:
Termeszetesen horgasz vizsga
2017. febr. 12. 13:06
 2/3 anonim ***** válasza:

14 éves korig nem kell.

14 és 18 között tudtommal kell, ifjúsági.

18 év felett meg felnőtt kell.

2017. febr. 12. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyszer kell vizsgázni, 18 évesen nem kell megismételni a vizsgát.

Nem kifejezetten korhatárhoz kötött a vizsga, a gyermek engedélyhez nem kell a vizsga, de 6 évesen is lehet ifjúsági engedélyt váltani, s ahhoz már elvileg kell vizsgázni is.

A vizsga általában komolytalan, olyat még nem hallottam, hogy valaki megbukott volna, mindkét fél számára időrablás, beszednek némi pénzt a vizsgázóktól, rosszabb esetben meg is utaztatják rendesen, de a vizsgának gyakorlati haszna szinte semmi.

A fogási naplóban, és a területi engedélyeken rajta vannak a fontosabb tudnivalók, a halismerethez meg úgyis kell gyakorlat, egy adott képről "felismerni" egy adott halfajt legfeljebb csak a vizsgán működik.

2017. febr. 13. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!