Mikor vitorlázik célba a Spirit of Hungary?
Mikor ér célba Fa Nándor a Vendée Globe földkerülő vitorlásversenyen? Követi valaki az eseményeket?
Úgy tudom, hogy Fa Nándornak ez az utolsó földkerülő versenye, legalábbis ő maga erről beszélt (63 éves!).
Az M4 Sport (MTVA) miért nem foglalkozik most vele? Ez egy szénszálas, magyar tervezésű, magyar építésű hajó (Fa Nándor tervezte, a cége építette Magyarországon), miért csak a félig kínai gyorskorcsolyásokkal, az idegenlégiós jégkorongozókkal és a kutyaütő -zömében idegenlégiós- labdarúgókkal, "szabad" foglalkozni? Véleményem szerint, minimum 50 évig nem lesz hasonló magyar földkerülő vitorlázónk! Komolyan, már a sporthírekben meg sem említik... Helyette a Super Bowl-ról beszélnek, aminek rettenetesen sok köze van Magyarországhoz.
(Írtam az MTVA Közönségszolgálatnak egy kérdést, természetesen semmiféle választ nem kaptam.)
Az indexen minden nap írnak róla valamit, holnapra várják a befutót.
1.: Tudom, de az Index is a [link] oldalról veszi, amit tud, így én inkább a fenti SOH oldalt olvastam, vagy a Facebook csatornáját.
Szomorú, hogy az M4 Sport semmit nem mond róla, az MTVA Híradó úgyszintén, közben ez egy tisztán piros-fehér-zöld sportprojekt. Kvázi "ellenzékbe" került, miközben a félig kínai, vagy az USA-ban felkészített sportolóink vannak csak a reflektorfényben. A Híradókban, pedig, ma már hírérték nélküli, több hete történt katasztrófákkal foglalkoznak...
Egyébként az M5 színvonala is hatalmasat esett, folyton, csak ismétlések mennek, mintha elfogyott volna a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!