Horgászbot de milyen?
Figyelt kérdés
Horgászbot vásárlását tervezem 3 részes bojlis botot néztem ki PROLOGIC C1 XG 13' 390CM 3.50LBS - 3SEC
de elgondolkodtam egy teleszkópos boton is Prologic C1 13' 390cm 3.5lbs - Tele bojlis horgász bot [link]
nem dobálok 200m re
A teleszkópos bot minősége van e olyan mint a 3 részesé
2017. febr. 4. 16:26
1/3 anonim válasza:
Alapjáraton lenne olyan minősége,mint a résztagolt botnak.
Viszont a teleszkópos minden tag végén egy szorítóvájat miatt nem csúszik össze...
Ahány rész annyi ilyen vájat,kevésbé tud gerinces lenni,nagyobb terheléssel.
Inkább 3 részes!
A 2 részes mégjobb,hiszen 1 pont a közvetítő híd...
csak egy 3.9-es bot 195 centis szállítási hosszal örvend...
Az még autóban is : első ülés lehajtás ,minimum.
2/3 anonim válasza:
Manapsag mar a 2 es a 3 reszes botok kozott nincs szamottevo kulonbseg, nekem is 3reszes 390esek a bojlisaim, kenyelmes igy a szallitas vele. Viszont azt megkerdezhetem, minek neked 3,5lb-s?
3/3 A kérdező kommentje:
Ez a típus 390-es hosszban csak 3,5lb ban van.Legalábbis én 3lb at nem találtam.Meg van hogy 100g ólom+pva csomag repül
2017. febr. 6. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!