Nemzeti Közszolgálati Egyetem- ÁKK elvégzése után hol tudok elhelyezkedni és mi lenne a munkakör pontosan?
Figyelt kérdés
Ezt az egyetemet néztem ki magamnak, de érdekelne, hogy lenne-e biztos jövőm vele.2017. jan. 6. 18:52
1/8 anonim válasza:
'Biztos jovo' mint allami rabszolga.
Ha ugy nezted ki az egyetemet, hogy fogalmad sincs mit tanitanak ott, szerintem az erettsegin tul ne nagyon tervezd az eletedet.
2/8 A kérdező kommentje:
Kedves ismeretlen, tudok ezt-azt, de mai végzősként elég nehéz dönteni, hogy mit szeretnél tanulni. A jogász képzést néztem, de nem lesz meg a pontom hozzá. Viszont, amit ott tanítanak az érdekel, de szeretném ha biztos állásom lenne, ha elvégzem az egyetemet. Ezzel csak ezt akartam mondani, kár hogy ez neked nem jött le...
2017. jan. 6. 20:26
3/8 anonim válasza:
Neked meg az nem jott le, hogy nem az egyetemtol lesz biztos allasod. A kozszolgalati egyetem ilyen szempontbol talan a legrosszabb valasztas, mert ott a piacon amugy teljesen hasznalhatatlan tudast kapsz, amit csak az allamigazgatasban tudsz 'hasznositani'.
4/8 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele. Arra voltam kíváncsi, hogy lesz-e utána biztos állásom, de köszönöm a "hasznos és kedves" segítséget!!
2017. jan. 6. 23:19
5/8 anonim válasza:
Hasznos volt, mert felnyitotta a szemedet. Vagy epp nem, de ez nem a valaszon mult...
6/8 anonim válasza:
Csak nekem mutatja a vizisportok kategoriaba?
Na mindegy , igazabol nem rossz szak eleg szeles spektrumban el tudsz helyezkedni, de nem tul sokat fizetnek sajnos,ahhoz hogy talalj jo munkahelyet szerintem mindenkepp ismeros kell. En Nke-n tiszti palyan vagyok, ami nem tudom teged erdekel-e , de tanulmanyi szerzodesben benne van, hogy fixen kapsz munkat, es tiszt manapsag mar nem keres 200nal kevesebb nettot, ami kezdesnek nem rossz berezes.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem figyeltem a kategóriára és oda rakta be.
Köszönöm a válaszod!
2017. jan. 14. 18:59
8/8 anonim válasza:
Ne fecséreld ilyen egyetemre az éveid..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!