Használ-e valaki By Döme feederbotokat?
Vélemény,tapasztalat?
Nagyon gondolkozom,hogy vegyek-e kettő by döme 360 és 390 hosszúságú feederbotokat,ezért kérnék egy kis okítást.
Tartok tőle, hogy az internetfelhasználók és a by döme botok vásárlóinak halmazai közötti metszet közelít az üres halmazhoz. De remélem rámcáfolnak.
Nekem van spro avontage method feeder-em. Amikor kiállításon kipróbáltam a döme botokat arra jutottam, hogy ez nagyjából ugyanaz a kínában 15 dollárért gyártott spro/nevis bot. Lehet, hogy a dömét tesztelték is, de a horgászkarkötő után a haldorádó számomra elvesztette a hitelét.
Erről a botról - tehát nem a döméről - az a véleményem, hogy 360-ban kezdőknek, húshorgászoknak tökéletes. 390-ben már fejnehéz, nehéz és körülményes. Közepesen rettenetes a csillapítása, jó hamar felkeményedik, bírja a hibákat, a csapkodást, viszonylag könnyű is. A barátnőm - ha néha kijön velem - ezt használja 1-3 kilós egyenpontyokra, a 20 dekás keszeget már csak simán ki kell tekerni. Úgy rénézésre nagyon sérülékeny, keményfalú bottartó ajánlott.
Esetleg nézd meg a válaszokat itt alább. Általában elégedettek, csak az árat sokallják. 3-8 ezret (vagy többet) arra fizetsz ki, hogy ez döme és a magyar telepített tavakon 90%-ban biztos jó lesz. Kifogod vele a pontyot. Ha meg olcsóbbat keresel, belefuthatsz valami rettenetbe.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__vizi-sportok__70..
A Haldorado cókmókok túl árazottak, nem rosszak ugyan, de hasonló minőséget más név alatt olcsóbban is lehet találni.
A Nevis még ebben is kivétel, az orsók drágán sz*rok.
Döme szabályos személyi kultuszt épitett maga köré, csak azt nem értem, a forgatásokon kívül miért nem a nevével szignált felszerelésekkel horgászik.
A kérdéses botról is el lehet mondani, hogy jó.. de annyira mégsem jó, hogy etalon legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!