Tudnátok nekem ötletet adni horgász ajándékra?
Páromnak lenne karácsonyra. Bár már 8 éve vagyunk együtt,a horgászáshoz béna vagyok,annak ellenére hogy szeretek horgászni,ha összeszereli nekem a botot és segít levenni a halat :)
Valami jó horgászbotra gondoltam,ezeknek mindíg örül,ha jól van kiválasztva. 3 éve is botot kapott,de konkrétan rámutatott melyiket szeretné. Most viszont meglepetés lenne.
Tiszán horgászik,pontyot,csukát szokott kifogni.. ha ez számít.
Milyen technikával?
Nézz meg 1-2 botot ,és írd le a pontos típust,abból betudjuk lőni,hogy nagyjából ,hogyan ,milyen módszerrel,és "mennyire finoman"
Nem biztos,hogy bot kell,mert ha mondjuk szokott kettővel egyszerre,és van hozzá 3 ,akkor nem kell mégegy feles.
Viszont egy jó orsó arany lehet.
Vagy ami 1,5-2 évente cserélendő,és a lelke az egésznek : zsinór.
Sőt:egy jó horgászfotel,ami isteni tud lenni.
Sok horgászboltba, föleg a nagyobbakba, meg horgász áruházakba, lehet ajándék utalványt váltani.
Amennyi pénzt szánná rá annyiért veszel utalványt, és
aztán ö majd eldönti mire is vásárolja le!
Hal alakú párnának örülne?
horgászboltban szokott lenni,jópofák.
Gondolom fenekezik vagy perget(ismerheted így is: villantózik, twisterezik, gumihalazik, wobblerezik, de ezek a szűkebb fogalmai) általában.
Mivel több adatot nem ismerünk, így vakon találgatva valószínűleg feederezik(vékony, aránylag hosszú botok, színes véggel, amin figyeli a kapást). Tehát egy ilyesmi szerintem megteszi folyóvízre:
(a harmadikat nézd) [link]
(legelső) [link]
Ha perget:
(Akármelyik, de a hossz nem feltétlenül jobb is, mert ezt egész nap kézben kell tartani, és 20-30g is sokat számíthat) [link]
(3. vagy 4.) [link]
Vagy pedig tényleg a már említett utalvány a legjobb, ilyeneket is lehet kapni:
Mindenesetre jól jönne, ha megnéznéd, hogy mi van a botokra/tokjukra írva, ez alapján tudnánk segíteni. Valamint azt, hogy mennyit szánsz rá.
Sziasztok! Köszi az ötleteket :)
Horgász széket vettem,persze abból is volt 100 féle,de 2 szempont volt. Elbírja a 85 kg-ját és legyen pohártartós. :)
Nagy nehezen sikerült választani. Köszi mégegyszer!!
horgászfotel : emlékszem amikor az első komolyabbat vettem.
Az eladó azt mondta,hogy terpeszkedjek el a kb 10 félében és amelyikben disznó lehetek az a jó :)
Vannak vicces fatáblák is,mint hogy egy nő mondja "Nem csak ő harapna rá egy egy szál kukacra " :) Egy pali imádná :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!