Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Tudnátok nekem ötletet adni...

Tudnátok nekem ötletet adni horgász ajándékra?

Figyelt kérdés

Páromnak lenne karácsonyra. Bár már 8 éve vagyunk együtt,a horgászáshoz béna vagyok,annak ellenére hogy szeretek horgászni,ha összeszereli nekem a botot és segít levenni a halat :)

Valami jó horgászbotra gondoltam,ezeknek mindíg örül,ha jól van kiválasztva. 3 éve is botot kapott,de konkrétan rámutatott melyiket szeretné. Most viszont meglepetés lenne.

Tiszán horgászik,pontyot,csukát szokott kifogni.. ha ez számít.

2016. nov. 26. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Milyen technikával?

Nézz meg 1-2 botot ,és írd le a pontos típust,abból betudjuk lőni,hogy nagyjából ,hogyan ,milyen módszerrel,és "mennyire finoman"

Nem biztos,hogy bot kell,mert ha mondjuk szokott kettővel egyszerre,és van hozzá 3 ,akkor nem kell mégegy feles.

Viszont egy jó orsó arany lehet.

Vagy ami 1,5-2 évente cserélendő,és a lelke az egésznek : zsinór.

Sőt:egy jó horgászfotel,ami isteni tud lenni.

2016. nov. 26. 11:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Sok horgászboltba, föleg a nagyobbakba, meg horgász áruházakba, lehet ajándék utalványt váltani.

Amennyi pénzt szánná rá annyiért veszel utalványt, és

aztán ö majd eldönti mire is vásárolja le!

2016. nov. 26. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Hal alakú párnának örülne?

horgászboltban szokott lenni,jópofák.

2016. nov. 26. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Gondolom fenekezik vagy perget(ismerheted így is: villantózik, twisterezik, gumihalazik, wobblerezik, de ezek a szűkebb fogalmai) általában.

Mivel több adatot nem ismerünk, így vakon találgatva valószínűleg feederezik(vékony, aránylag hosszú botok, színes véggel, amin figyeli a kapást). Tehát egy ilyesmi szerintem megteszi folyóvízre:

(a harmadikat nézd) [link]

(legelső) [link]

Ha perget:

(Akármelyik, de a hossz nem feltétlenül jobb is, mert ezt egész nap kézben kell tartani, és 20-30g is sokat számíthat) [link]

(3. vagy 4.) [link]

Vagy pedig tényleg a már említett utalvány a legjobb, ilyeneket is lehet kapni:

[link]

[link]

Mindenesetre jól jönne, ha megnéznéd, hogy mi van a botokra/tokjukra írva, ez alapján tudnánk segíteni. Valamint azt, hogy mennyit szánsz rá.

2016. nov. 26. 20:57
 5/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi az ötleteket :)

Horgász széket vettem,persze abból is volt 100 féle,de 2 szempont volt. Elbírja a 85 kg-ját és legyen pohártartós. :)

Nagy nehezen sikerült választani. Köszi mégegyszer!!

2016. nov. 27. 11:14
 6/6 anonim ***** válasza:

horgászfotel : emlékszem amikor az első komolyabbat vettem.

Az eladó azt mondta,hogy terpeszkedjek el a kb 10 félében és amelyikben disznó lehetek az a jó :)

Vannak vicces fatáblák is,mint hogy egy nő mondja "Nem csak ő harapna rá egy egy szál kukacra " :) Egy pali imádná :D

2016. nov. 27. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!