Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Vélemények az evezésről?

Vélemények az evezésről?

Figyelt kérdés
Érdekel , hogy mennyire lehet fejlődni, ha az ember komolyan csinálja 1 évig ; tapasztalatok stb.
2010. ápr. 27. 19:25
 1/4 anonim válasza:
Én a tavalyi szezont végignyomtam, heti kb 4 edzéssel május végétől szeptemberig, és azóta is látszik a hatása. nagyon jól edzi a vállat, a hátat és a tricepszet, nomeg persze csodaszép a környezet:)
2010. máj. 3. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
4 éve evezek nyáron heti 11 edzéssel suli közbe meg heti 7-tel..nagyon jo sport..növeli az álloképességet.minden izmot fejleszt.legjobb* amugy ha már 1 évig csinálod versenyszerüen akkor valoszinű hogy nem is tudod abbahagyni..ha kibirod egy évig akkor olyan mint a drog.nem tudsz rola leszokni. :D és felesleges is mert egy év alatt még nem tudsz annyit fejlődni hogy annyit fejlődj..de kitartást. (:
2010. jún. 19. 14:21
 3/4 anonim válasza:
nekem életem értelme :D igaz nem régóta űzöm, de annyira megszerettem... tényleg az állóképességet nagyon jól növeli, szerintem az egyik legszebb alkatuk az evezősöknek van amúgy, jó erőnléti sport, ajánlom mindenki számára
2011. márc. 13. 00:16
 4/4 anonim válasza:
2 éve evezek lassan,és csak annyit mondok,hogy a világ legjobb sportja :D szép környezet,a versenyek is tök jók,meg tényleg minden izmot megmozgat :)
2011. jún. 21. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!