Vélemények az evezésről?
Figyelt kérdés
Érdekel , hogy mennyire lehet fejlődni, ha az ember komolyan csinálja 1 évig ; tapasztalatok stb.2010. ápr. 27. 19:25
1/4 anonim válasza:
Én a tavalyi szezont végignyomtam, heti kb 4 edzéssel május végétől szeptemberig, és azóta is látszik a hatása. nagyon jól edzi a vállat, a hátat és a tricepszet, nomeg persze csodaszép a környezet:)
2/4 anonim válasza:
4 éve evezek nyáron heti 11 edzéssel suli közbe meg heti 7-tel..nagyon jo sport..növeli az álloképességet.minden izmot fejleszt.legjobb* amugy ha már 1 évig csinálod versenyszerüen akkor valoszinű hogy nem is tudod abbahagyni..ha kibirod egy évig akkor olyan mint a drog.nem tudsz rola leszokni. :D és felesleges is mert egy év alatt még nem tudsz annyit fejlődni hogy annyit fejlődj..de kitartást. (:
3/4 anonim válasza:
nekem életem értelme :D igaz nem régóta űzöm, de annyira megszerettem... tényleg az állóképességet nagyon jól növeli, szerintem az egyik legszebb alkatuk az evezősöknek van amúgy, jó erőnléti sport, ajánlom mindenki számára
4/4 anonim válasza:
2 éve evezek lassan,és csak annyit mondok,hogy a világ legjobb sportja :D szép környezet,a versenyek is tök jók,meg tényleg minden izmot megmozgat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!