Hallinto kérdése:
Kezdőnek kajak vagy kenu?
Figyelt kérdés
A kérdésem a következő. Még sosem ültem kenuban, vagy kajakban, de most a Római parton láttam hogy lehet kölcsönözni őket. Szerintetek melyikkel kellene kezdeni? A túrakajak stabilabbnak tűnik. Nem szívese borulnék a dunán. A szentendrei dunaágon eveznék fel.2016. szept. 20. 00:08
1/3 anonim válasza:
Gondolod, hogy bárki beleülhet csak úgy, ráadásul a kölcsönző áldásával? Vízijártassági, meg minden nélkül? Mi abban a biznisz a kölcsönzőnek, ha elsüllyeszti?
2/3 A kérdező kommentje:
Hmm nem értem amit írsz. Ha elsüllyeszted kifizeted. Miért ne ülhetne bele bárki?
KÖLCSÖNZÉSI FELTÉTELEK:
ÚSZNI TUDÁS
SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY LEADÁSA
A HAJÓZÁSI SZABÁLYZAT BETARTÁSA
A KÖLCSÖNZÉSI FELTÉTELEK BETARTÁSA
TÚRANAPLÓ VEZETÉSE
2016. szept. 20. 11:32
3/3 anonim válasza:
Én már 5 éve kenuzok egyesületi szinten, és elmondhatom, hogy a kenu sokkal borulékonyabb mint a kajak. Mikor 3 éve kenuztam beülhettem egy kajakba is, és borulás nélkül tudtam menni vele 1 km-t. Szerintem inkább kajak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!