Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Kezdőnek kajak vagy kenu?

Hallinto kérdése:

Kezdőnek kajak vagy kenu?

Figyelt kérdés
A kérdésem a következő. Még sosem ültem kenuban, vagy kajakban, de most a Római parton láttam hogy lehet kölcsönözni őket. Szerintetek melyikkel kellene kezdeni? A túrakajak stabilabbnak tűnik. Nem szívese borulnék a dunán. A szentendrei dunaágon eveznék fel.
2016. szept. 20. 00:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolod, hogy bárki beleülhet csak úgy, ráadásul a kölcsönző áldásával? Vízijártassági, meg minden nélkül? Mi abban a biznisz a kölcsönzőnek, ha elsüllyeszti?
2016. szept. 20. 04:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Hmm nem értem amit írsz. Ha elsüllyeszted kifizeted. Miért ne ülhetne bele bárki?

KÖLCSÖNZÉSI FELTÉTELEK:

ÚSZNI TUDÁS

SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY LEADÁSA

A HAJÓZÁSI SZABÁLYZAT BETARTÁSA

A KÖLCSÖNZÉSI FELTÉTELEK BETARTÁSA

TÚRANAPLÓ VEZETÉSE

2016. szept. 20. 11:32
 3/3 anonim válasza:
Én már 5 éve kenuzok egyesületi szinten, és elmondhatom, hogy a kenu sokkal borulékonyabb mint a kajak. Mikor 3 éve kenuztam beülhettem egy kajakba is, és borulás nélkül tudtam menni vele 1 km-t. Szerintem inkább kajak!
2016. dec. 11. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!