Nem tudok úszni de holnaptól berakták kötelező órákba! MIt tegyek?
Ez valahogy nem stimmel. Milyen iskolába jársz, milyen szintű (általános, közép)?
Ha nem tudsz úszni, nem kényszeríthetnek úszásra, előbb meg kell tanulnod, ezt minden iskolában tudják. hacsak nem olyan iskolába mentél, ahol felvételi követelmény, hogy tudj úszni, de ott ezt többnyire be is kell mutatni, szóval nem értem.
Mielőtt kötelezővé teszik az úszást, megkérdezik, mindenki tud-e úszni.
Szóval nagyon zavaros ez az egész.
Szia!
Szintén egy olyan iskolában vagyok ahol órarendben van az úszás. Én sem tudtam úszni, nem kell félned.
Az első úszós napon megkérdezte a tanár, hogy ki hogyan tud.. Szerintem a te esetben sem lesz másképp.
Szóval ha nem tudsz nyugodtan szólhatsz annak aki tartja az órát és berak egy olyan sávba ahol csak a kezdők vannak.
..Mi az hogy lesüllyedsz a szintjükre? Már ezzel a kifejezéssel is lejjebb kerültél.
Mellesleg, ha ők sem tudnak akkor nézheted ahogy ficánkolnak a vízben tehetetlen. Mindegy, hogy cigány vagy nem, az a legjobb az egészben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!