Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Úszás Szegeden?

Úszás Szegeden?

Figyelt kérdés
Hobbiból úszni vágyó szerintetek Szegeden hol tudna úszni ? Bármilyen tapasztalat jöhet!

2016. szept. 1. 11:35
 1/2 anonim ***** válasza:
39%
vízben
2016. szept. 1. 11:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Újszegedi Sportuszoda, én oda jártam, ha egyetemista vagy, lehet, hogy diákkal, még mindig nagyon olcsó, vagy akár ingyenes bizonyos napokon az este 9 utáni éjszakai úszás.

Jó sportolást! Nekem is kellene, de 5-6 évvel ezelőtt olyan görcsöt kaptam a combomba úszás közben, hogy azóta inkább kocogok, néha súlyzózok. A másik, hogy egyedül úszni, valahogy unalmas nekem, futni, még csak-csak, de uszodába jobb közösen menni, mert úgyis sokan lesznek bent, aztán amikor sok ember van körülötted, de te senkihez nem tudsz szólni, az erősíti a magányosság érzetet. Legalábbis nálam így van. 29/F

2016. szept. 1. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!