Kamasaki feeder szettet vett már valaki? ha igen vélemény?
Figyelt kérdés
2016. júl. 16. 17:54
2/10 A kérdező kommentje:
method feeder 180 grammos nem lesz rossz kezdésnek?
2016. júl. 17. 08:20
3/10 A kérdező kommentje:
a haldorádó.hu-n néztem 15-ezerér orsóval meg csomó kellékkel
2016. júl. 17. 08:49
4/10 anonim válasza:
50-100 gr dobósúlyú a bot,nem 180. Kezdésnek mi régen 25 évvel ezelőtt úszós botokkal tanultunk meg pecázni. Nem egyből fenekezővel,főleg nem rezgőspiccessel. Úgy hogy nehéz lesz az elején kezelni.Ennyi pénzért nyilván nem lehet túl sokat elvárni.Megveszed,használod,majd veszel komolyabbat, ez meg ott fog porosodni a sarokba.Ezeknek ez a sorsuk. De ne a haldorádótól vegyél akik behülyítik a gyerekeket a sok kamu drónos videóval,meg a 15 kilós pontyokkal.
5/10 A kérdező kommentje:
régen pecáztam sokat csak feederrel nem ezért irtam kezdésnek az van ráirva 50-180 grammos
2016. júl. 17. 12:08
6/10 A kérdező kommentje:
meg melyik spiccet tegyem rá zöld vagy piros?kárász keszeg is van bőven
2016. júl. 17. 12:15
7/10 anonim válasza:
Én azt ajánlanám mielött neki állnál ugy mond "vaktába"
feederrel horgászni, olvasd el figyelmesen ezeket az írásokat! Direkte a kezdö feederezöknek szól, képekkel, leírásokkal, végszerelék javaslatokkal.
8/10 anonim válasza:
Komolytalan kérdező vagy.Ha régen pecáztál sokat feederrel akkor nem kérdeznéd meg hogy melyiket rakd rá. Főleg nem 180gr heavy feederrel keszegeznél :D Amit írtál abból csak 50-100gr-os van.Vagy linkeld már be légyszi azt 180gr-os botot.
9/10 A kérdező kommentje:
nem feederrel oda irtam sima uszó meg fenekező
2016. júl. 17. 15:52
10/10 A kérdező kommentje:
komolyan az van rajt hogy 50-180 gr.2 hét mulva megyek haza lefényképezem és be linkelem csak ti melyik spiccet használnátok ?de olvasom a linket amit kaptam köszönöm.csak valaki már irta hogy a horgászboltok nagy kamuk mindenki a sajátját dicséri ezért irtam ide itt legalább öszintén kapok tanácsokat
2016. júl. 17. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!