Horgászat állami jegy nélkül?
Figyelt kérdés
Több évet végighorgásztam, szó szerint minden hét kint ültem valahol, ebben az évben azonban 1x ha ki fogok tudni menni. Van a közelben egy napijegyes tó, melyre sajnos most már szükség van állami jegyre is. Mit tudok tenni, mert azért az egy alkalomért nem akarok megvenni egy államit is?2016. júl. 10. 15:50
2/8 anonim válasza:
Kísérj el valakit, akinek van állami jegye. Csak a napijegy kiváltásánál kérik, és utána ő el is mehet. Te meg maradsz, és lógatod a kukacot.
3/8 anonim válasza:
A horgász-okmányok közül az állami horgászjegy a legolcsóbb tétel, éves díja 2000 forint.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom, párszor már váltottam ki, viszont 1 horgászatért 2000Ft + 1500Ft napijegy nagyon drága.
2016. júl. 12. 16:56
5/8 anonim válasza:
szóval ha idén csak 1x mész ki 3500 ft drága?
Még jó hogy mi emberek soha semmire nem "pazarlunk" pénzt,legalább is 1 év alatt 3500ft-ot biztos nem pazarlunk el mint most így.
6/8 A kérdező kommentje:
Mivel nyári munkán kívül nincs más kereseti lehetőségem, így igen nekem ez most drága.
2016. júl. 14. 14:58
7/8 anonim válasza:
nyári munkán keresel mondjuk napi 5000 forintot és 3500 forint drága?
Nem 1 napot kell dolgozni,elnézést.
Ingyen meg nem fogsz te horgászni,vagyis de igen,max elkobozzák a cuccodat és rendőrségi eljárás,50-150e ft büntetés és járkálsz rendőrségre a cuccaidért és közmunkára ledolgozni,olcsóbb és gyorsabb...
8/8 A kérdező kommentje:
Megoldási javaslatot vagy ötletet, esetleg instrukciókat vártam, nem kioktatást egy másik embertől, hogy számomra mi drága és mi nem. Jó is lenne napi 5000ft-ot keresni.
2016. júl. 14. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!