Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hol tudnék kajakozni?

Hol tudnék kajakozni?

Figyelt kérdés
Érden lakok (14 éves fiú) és kajakozni szeretnék. Mivel a versenyszerűségből már kinőttem elég az ha egyedül szórakozásbol csinálom. Legközelebb hozzám hol van erre lehetőség? Fel kell bérelni egy személyik oktatót és akkor bárhol bármikor? Hogy van ennek a menete?

2016. júl. 5. 19:36
 1/1 anonim válasza:
Sok kajak-kenu egyesület van Magyarországon. Azt nem tudom hogy melyik van hozzád legközelebb de annak utána tudsz nézni. Szerintem minden egyesületnek hobbi csapata, de 14 évesen sem késő versenyszerűen elkezdeni kajakozni! De ahogy gondolod... Annyi hogy elmész egy egyesülethez ott lesz edződ és ő majd megtanít evezni majd edz téged, de ha nem akarsz edzeni csak néha lejárnál evezni nem hinném hogy baj lenne
2016. júl. 25. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!