Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Kajakozás? Mi lehet a gond az...

Kajakozás? Mi lehet a gond az evezési technikámmal ha az összes víz a pofámba megy húzáskor és a hajó jobbra balra imbolyog?

Figyelt kérdés

kezdő kajakos vagyok részt vettem egy szárazedzéses tanfolyamon + megnéztem pár oktatóvideót.

Kajakom felfújható kevlárkajak 1 személyes.

Gondok evezéskor:

- az lapát tollával tolom a vizet a pofámba. Nem arra gondolok hogy pár csepp rám megy hanem mintha csobbantam volna + a hajó alja is tele van. Alap evezőszett.

- a hajó orra jobbra balra imbolyog minden húzáskor. Persze arra megyek amerre akarok mert kiegyenlíti egymást az imbolygás de akkor is furcsa.

2016. jún. 28. 19:54
 1/1 anonim válasza:
Lábtechnikázni is kell. Mindig azt a lábadat kell kinyújtani (mert be van hajlítva mindkettő) Ami a húzó oldallal ellentétes. Nem fogsz imbolyogni és nem megy majd az arcodba a víz.
2016. júl. 7. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!