Ha felul erős vagyok es melluszom, akkor lejön rólam a súlyfelesleg vagy még nagyobb hátam lesz?
Figyelt kérdés
Alapjában véve vékonyabb típus vagyok. A felső testem viszont kicsit erősebb, szerintem nagy a hátam, ott van egy kis zsírpárna, meg a tárlókban (bár ez másoknak nem tűnik fel, csak en látom).
Ha hetente 2-3x eljarok úszni, azzal leadhatok belőle, vagy csak átalakul izomma es még nagyobb lesz a hátam? Próbálok ugy úszni, hogy főként a lábammal fejtek ki erőt, a karommal nem annyira.
2016. jún. 6. 22:02
1/6 A kérdező kommentje:
tarkomnál
2016. jún. 6. 22:04
2/6 anonim válasza:
Nem tudod megcélozni azokat a területeket ahonnan fogyni szeretnél.. Az úszás természetesen jó, csináld rendszeresen és ne csak pár hosszt ússz alkalmanként.
3/6 Cortez70 válasza:
Nincs helyi zsírégetés, nincs irányított fogyás. Ha fogysz, akkor mindenhonnan mehet le, genetika, hogy ki honnan milyen ütemben fogy. Zsírból meg nem lesz izom, nem alakul át a zsír izommá. Ez nonszensz. Zsírszövetből nem lesz izomszövet.
4/6 A kérdező kommentje:
Egy órát úszom egy alkalommal. Nem az a célom, hogy lefogyjak, csak azt nem szeretnem hogy még nagyobb legyen a hátam az uszastol. Heti 2-3x1 órától azért nem lesz nagy ugye? Úszni viszont kell nekem, mert az orvos javasolta a gerincem miatt.
2016. jún. 7. 07:23
5/6 Cortez70 válasza:
Nem lesz nagy. Nem olyan könnyű izmosodni, mint sokan képzelik. Fuck woman logic. ;)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. jún. 7. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!