Melyik horgászfelszerelés éri meg?
Abszolút nem értek hozzá.A páromnak venném ajándékba.Jófogáson keresgéltem,nem sok van ami komplett cucc.Max 35 ezerig tudnék elmenni.A párom gyermekkora óta horgászik de egy költözésnél ellopták a felszerelését.Azóta sem pótoltuk de mindig vágyakozik a horgászás után amit megértek.Valaki lenne olyan kedves hogy megnézi az ottani hirdetéseket?Lecsapnék arra amit megfelelőnek ítéltek.Köszi
Ha van kérdés irjátok nyugodtan.
Nehéz ott a sok kacat között jót találni. 30-35 Ezerből már bőven futná új bot-orsó kombira, rendes horgászüzletből, garanciával.
Vagy mit értesz "komplett cucc" alatt? Egy botot orsóval (plusz zsinór rá esetleg), vagy ebből a 35-ből MINDENT, az összes aprócikkig bezárólag? Mert az nagyon szűkös lenne, de ha csak egy felszerelt bot a cél, akkor ennyi pénzből már egész jó minőségűt is lehet venni újonnan.
Ha az "egy bot egy orsó" a cél, akkor olyat lenne érdemes keresni, ami viszonylag univerzálisan használható. Ilyen nincs.
de olyan van, ami kisebb kompromisszumokkal többféle módszerre is alkalmas, többféle körülmény között.
3,6 -3,9 méter hosszú és 10-40, esetleg 15-50 gr dobósúlyú botot keresnék, evvel még lehet úszózni keszegfélékre, meg már alkalmas a könnyű fenekező horgászatra is, akár pontyra, akár süllőre.
Például:
Vagy ez, ha a teleszkóposakat jobban szereti
Itt egy kiváló orsó, ami illene is hozzájuk:
Igen a komplett cucc alatt azt értem hogy minden benne van.Zsák,szák,horgok,előkék(?),kapásjelző,miegymás.Láttam több ilyet is hirdetve,némelyikhez fel is van sorolva márka szerint a botok és orsók neve de mivel nem értek hozzá fogalmam sincs jók e.Sajnos nincs a környezetünkben senki akit megkérdezhetnék.
Köszi a választ Zoli
Szia,
ha belinkelsz egy-két ilyen találatot, amit említettél, szívesen megnézem, és elmondom a véleményem róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!