Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mit gondoltok, bojlikinyomó...

Mit gondoltok, bojlikinyomó pisztoly helyett ezek a kőműves kinyomó pisztolyok (fugázó meg ilyen olyan pisztolyok) jók lehetnek?

Figyelt kérdés
NIncs 6-7 e ft-om csak erre,az meg adott lenne
2016. ápr. 22. 07:16
 1/2 gomzoli ***** válasza:
Ha nincs pénzed, csináld kézzel. A nyers masszából letépsz egy maréknyit, és gyúródeszkán kézzel kihengergeted, míg egy "kolbász" formát kapsz. Felvágod késsel kis darabokra, és azokat a kezeid közt golyóvá sodrod. Ennyi. A kezdetekben én is így csináltam, nem voltam rest akár 8 kilónyit is egy-egy alkalommal.
2016. ápr. 22. 20:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Használtam ezt a jó kis "kőműves " kinyomópisztolyt :) fogtam az üres tartályt ,szénnémosva már ipari tisztán és méretrevágtam,tökéletes volt kb.

Hagyom az egészet,most nem izélek,hogy golyó forma legyen,szinte pelletek,hengerek ,bár sokszor a golyóhoz hozzászoknak,és egyéb formákra vehetőbbek bajszos barátaink

Panírozva ,és fagyasztva a nagyja,a többit holnapi nap során valszeg bevetem.

2016. ápr. 22. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!