Mit szóltok a Kiss-féle botrányhoz? Itt lehet
névtelenül, aki facebookon úgyse merne megszólalni!? Nos
Figyelt kérdés
Igazából ha bele gondolok, én csak azt nem értem h miért pont ő bukott, többi stimm, evidens h 3/3-as volt és stb, na de az tényleg egy izgi kérdés amiről műsor is volt h miért pont a vizes sportokban van ennyi pedó edző?
Hát jó kérdés, de tiszta szociol és pszichol tanulmány az tuti.
Meg hát arra leszek kíváncsi h a többiek éppenséggel mikor buknak, végül is ez csak azon múlik, kinek mikor ki áll az útjában, nem? mert a történésekkel úgyis mindenki tisztában van, csak az a kérdés, mikor robban a botrány, mert vki úgy akarja.
Nagyon el vagy tévedve. Miféle ellenzék és Fidesz? Ezek a dolgok 55 éve, a Kádár-rendszerben történtek, az 1956 utáni elvadult viszonyok idején (1961-ről van szó),amikor a budapesti huligánokat tucatszám ítélték el vidékről dolgozni érkező fiatal lányok csoportos megerőszakolásáért. És persze az ÉLSPORTOLÓK mindent megkaptak, pénzt, külföldi utazás, lakás, kocsi, drága italok: mások számára mindez csak álom volt. Létezett és keményen működött a vasfüggöny. Csak a kor ismeretében érthető, miért szabadultak előbb, miért lett belőlük "jó elvtárs" és miért maradtak napjainkig "sztárok". NEM VOLT RENDSZERVÁLTÁS!
2016. ápr. 12. 19:20
12/23 anonim válasza:
Csak azért nem szólunk hozzá szerintem, mert annyira távol áll a téma az átlagos ember életétől, gondolkodásától, tapasztalataitól.
Ki lehetne a háttérben? Szerintem senki. De ki tudja, majd kiderül.
2016. ápr. 28. 04:34
13/23 A kérdező kommentje:
ez tényleg így van? oké én elfogadom, csak tudod meglepődtem, hogy semmi reakció, de ha ez az oka, akkor rendben. csak nekem fura, mert én benne vagyok napi szinten, és erre nem is gondoltam, h esetleg másoknak nem annyira egyértelműek az élsportban lévő aljasságok.
2016. ápr. 28. 09:30
14/23 anonim válasza:
Az élsportban rengeteg a "titok", molesztált vagy megvert gyerekek, vitaminként osztott tabletták, amelyeket nem mutat ki a labor, felfújt emberek, akik rákosak lettek a "táplálékkiegészítők" miatt, mi tiszta itt? Orbán szerint minden és nagyszerű a sport, akkor vajon a fia miért hagyta abba 22 évesen?
2016. máj. 1. 12:35
15/23 A kérdező kommentje:
tiszta ...hogyne. nehogy egyszer meséljek valahol anonime, az durva lenne. de az is igaz h ez nem tipikusan magyar jelenség, nálunk talán csak a zsarolósdi és erőszakos része durvább.
2016. máj. 1. 19:34
16/23 anonim válasza:
Romániában még durvább volt, Károlyi Béláék rendszeresen verték a mindent megnyerő tornászlányokat. Aztán Ceau bukása után Amerikába mentek, ott is folytatták, de nagyon gyorsan közbeléptek a hatóságok.
2016. máj. 2. 12:02
17/23 anonim válasza:
Nagymama sírja mögött van egy fiatal súlyemelőé, évtizedekig járt oda szegény anyja (1969-ben halt meg). Agyon etették őket mindenféle "táplálék kiegészítővel", a fia 25 évesen hererákban halt meg... De akkor még nem létezett a WADA.
2016. máj. 2. 12:05
18/23 A kérdező kommentje:
ó hát aztán ha csak a WADA-n múlna ..
De amúgy igen, az engem is különösen felháborít, amikor egészen fiatal srácokat etetnek minden ..zarral, és még zsarolják is őket, nehogy el merjék mondani.
2016. máj. 2. 16:09
19/23 anonim válasza:
Dudás Miklós se kajakosnak, hanem kigyúrt bodysnak néz ki, izomnövelővel etették. Táplálék kiegészítő! Naná, nem doppingszer, áh dehogy, csak vett valami vacakot, azt ette. Hiszi a miskolci pék!
2016. máj. 3. 22:19
20/23 anonim válasza:
Kiss úrnak 10 milliós kocsija van, bár nem tudom, ennyi idősen minek vezet? Össze is törte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!