Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Egy horgészbotba jó az aha 3,...

Egy horgészbotba jó az aha 3, 0 lbs a dobosulya?

Figyelt kérdés

erröl lenne szó

[link]

2016. márc. 29. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Ennyiből kéne az orsót kihozni, gondolhatod milyen jó ez a szett, amúgy nem jobb a 3 lbs a 3,5-nél vagy a 2,75-nél...attól függ mire kell.
2016. márc. 29. 23:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Bóvli kategória, "alkalmi felszerelés".

A bot anyaga kompozit, műgyantába ágyazott üvegszál.

Egyéni megítélés kérdése, hogy megfelel-e a horgásznak, erről mesélni nehéz, meg kell tapasztalni a különbséget egy karbon és egy kompozit között, ami persze árban is megmutatkozik.

Bojlis botoknál a 3 libra a leggyakoribb megjelölés, ami azért nagy általánosságban csak egy irányszámnak tekinthető, jelentős különbségek lehetnek a különböző 3 lbs-nek jelölt botok között.

A szettben lévő bot-orsó páros közül a kompozit anyag ellenéri inkább a bottal lehet megbarátkozni, az orsónak sokkal rosszabb az "ajánlólevele".

Egy szezonos szett, aki jól telepített tavakon szeretné kipróbálni a ponty, amur horgászatot, és nincs semmilyen felszerelése, de nem is akar sokat költeni, mert nem tudja, hogy tartós hobbija lesz-e a horgászat, legfeljebb annak ajánlanám. Viszont, ha megszereti a pecázást, rövid idő múlva le fogja cserélni a cájgot.

2016. márc. 30. 02:38
 3/3 anonim válasza:
Szia! ahogy az előttem szólók is mondták a 3 librás botok eltérő lehet. Még híresebb márkákon belül is 3lbs nem azonos. de a kérdésedre válaszolva a 3-lbs az természetesen jó. Hát a szettről meg az a véleményem hogy kipróbálni vele a bojlis horgászatot hát kilehet de ne várj tőle csodákat én is egy hasonló szettel próbáltam ki és természetesen megtetszett de mikor rá akadt egy nagyobb hal akkor a gyenge minőségű orsó és bot véget sok halat vesztettem és nehezebb volt a kifárasztás.de persze lehet neked csak arra kell hogy néha ha olyan helyre látogatok el ahol lehet horgászni és szeretnél kicsit horgászni arra jó de komolyabb felhasználásra már nem.
2016. ápr. 5. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!