Ha úszás akkor fürdő nadrág vagy úszódressz (női), melyik a jobb? Mit viselnétek szívesebben?
Figyelt kérdés
2016. febr. 8. 15:45
1/5 anonim válasza:
Gondolom a férfiak fürdőnadrágot, a nők meg úszódresszt.
2/5 anonim válasza:
Én mindig úszónadrágot viseltem, és azt is szeretem, hiszen férfi vagyok.
3/5 anonim válasza:
Férfi vagyok és fecske fürdőnadrágot hordok. Nem lötyög, nem csúszkál, így úszás, mozgás, ugrálás közben sem mozdul el. Szépen lehet benne barnulni, nem marad fehér a combom sem. Ez mutatja meg a legtöbbet a testemből, ha már dolgoztam érte.
További szempot, hogy ha a lányoktól elvárjuk, hogy vetkőzzenek le minél jobban, mi, férfiak sem maradhatunk le.
4/5 anonim válasza:
En lany vagyok. Edzesen uszodresszben uszok. De ha tehetem akkor rovidgatya meg sportmelltarto van rajtam. Az jobban tart mint a bikini. Csak barnulva erdekesen nezek ki... :-D
5/5 Dudok Andrásné válasza:
Bikini párti vagyok de mióta welnessezni járunk egész fürdőruhám van.A 2 részeseket leviszi a víz.Vagy kiesik a mell stb.Hol alul hol felül kellett fognom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!