Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Otthoni olcsóbb, esetleg...

Otthoni olcsóbb, esetleg valami felfújható medence?

Figyelt kérdés
Sziasztok arra gondoltam hogy a nyáron szeretnék egy medencét és tisztában vagyok egy építés áraival (1,5 milliótól fölfele) arra gondoltam, hogy nem lehet kapni 100-200ezerért egy felfújható félét vagy bármit? jó lenne ha téglalap alapú lenne, és legalább 1,8m mély. a hossza olyan 7-8m, szélessége 4-5m. előre is köszönöm
2016. jan. 4. 05:51
 1/2 anonim válasza:

Majd tavasszal nézegesd a kínálatot, de szerintem ekkora méretben felfújható medence nem lesz.

[link]

2016. jan. 9. 16:42
 2/2 Gil Yepes válasza:

Ne a felfújhatót keresd, acélpalástos medencék után érdeklődj. Abból még felállíthatósból is vannak nagyok, bár a vízmélység 1,35m lesz, (1,5m a medence, 15cm-rel lejebb a víz). Pl:

[link]

Ezt mondjuk házilag telepítéssel is meg lehet oldani, de vannak hasonló szerkezetűek, amelyeket föld fölé lehet telepíteni.

2016. márc. 13. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!