Milyen tapasztalataitok vannak az Auchan saját márkás pontyos etetőanyagairól?
Komolyan?
Ez kb annyit ér mint a tesco-s műtéti cérna,semmit.
Ez nem az-az ágazat ahol az ilyen nagy multik márkái érnek valamit ,nem egy doboz tej,hogy a tesco-s is jó.
Ezek valami semmilyen natúr anyagok 1-2 kanál cukor hogy édes legyen,és ennyi.
Ha már olcsón kell : szárított terményt tudok ajánlani,az legalább ér is valamit meg 60 ft egy kilóval.
Például a fűrészpor amit 10ft/kg áron adnak egy kis erjesztett kukoricával (és annak a levével) elkeverve kb 50 ft-ba megáll az 1kg 40 deka( 1 kg etetőhöz nem keverünk 30-40 dekánál többet) és csak többször többet ér mint az ilyen auchan tesco ilyen olyan etető.
Szerbusz!
Ne hallgass az előzőre!Tapasztalatot kértél nem pedig tapasztalat nélküli véleményt, amit az előzőtől kaptál.
Szóval akkor saját(!) tapasztalatok: 2016 nyár elején vettem az összes fajtából. Ezekből az etetőanyagokból vittem tegnap magammal hidegvizi eprest és mézest. 4 ponty és egy kárász lett a végeredmény, tavon. Szintén egy másik tavon tavaly ősszel az epresre rendesen jött a ponty, több alkalommal (eltérő napokon). A kagyló-pörkölt nyáron szintén adott halat! Olyan is előfordult hogy nem fogtam semmit, de az nagyon elenyésző, Te is tudhatod hogy vannak olyan napok amikor a csoda sem segít, egyszerűen nem eszik a hal. Közel 1 év távlatából azt mondhatom hogy nekem eddig nagyon bejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!