Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Egy 6+2 grammos önsúlyos...

Egy 6+2 grammos önsúlyos úszóra mennyi súly kell?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy önsúlyos úszóm, amire az van írva, h 6+2g. Erre gyakorlatiilag mennyi súly kell?
2015. nov. 7. 11:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Önsúlyos,a nevében is benne van,2 gramm önsúlyt már tartalmaz magában,nagyjából 2-5 között kell,sajnos gyártófüggő.

Kezd 2 g körül és folyamatosan nézve növeld.

Ha le lehet venni az önsúlyt vedd le szerintem!

2015. nov. 7. 18:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem levehető, egyben van az úszóval. Tehát, ha jól értem, 6g kellene, de már van 2, így csak 4 kellene igazándiból?
2015. nov. 8. 00:39
 3/6 anonim ***** válasza:
A felirat a szükséges súlyt tükrözi,és a hozzáadottat ,és van amikor a fele elég ,sajna még drága 12 grammos úszónál is volt hogy 3 -tól már frankón beállt(4 g önsúly mellett)
2015. nov. 8. 07:20
 4/6 A kérdező kommentje:
értem, akkor majd a parton szerelem fel valószínűleg, itt nincs miben próbálgatni. Köszi a segítséget
2015. nov. 8. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy kadban is ~20 centi vizben megnezheto,vagy egy vodor szerusegben.
2015. nov. 8. 14:20
 6/6 gomzoli ***** válasza:

Tévedtek.

6+2 gr azt jelenti, hogy 6 gramm a saját önsúlya, ezt kell még 2 gr-mal kiegészíteni.

2015. nov. 14. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!