Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Uszoda Debrecenben? Tudnátok...

Uszoda Debrecenben? Tudnátok mondani pár helyet?

Figyelt kérdés
Szeretnék járni úszni. Sportuszoda kilőve, nagyon nagy a tömeg. Láttam 1-2 babauszodát sulikban (ilyen 1 méter körüli vízszinttel), de azért nekem mélyebb kéne. Tudnátok valamit ajánlani? Bármit elfogadok! :)

2015. okt. 29. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyerdei strandon van még ilyen medence? 4 méteres talán már elbontva, de volt ott több is.

Sportuszodában nem volt halálos tömeg, bár ott sem tegnap voltam. Ha ilyen 4-5-en vagytok egy sávban 50m-es medencében, az szerintem még laza.

1,4 m körüli medence nem olyan rossz, ha olcsót akarsz. Ezek a babauszodák :)

2015. okt. 29. 17:57
 2/4 A kérdező kommentje:
1,4 méterbe már belemennék, de 1 méter az kevés. :D Tudnál ajánlani 1-2 helyet?
2015. okt. 29. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Debrecenről beszélünk, nincs minden sarkon medence.

Itt: [link]

Ha csak az a probléma, hogy sokan vannak, akkor menj más időpontban a sportuszodába. Nem mindig fullos az :)

2015. okt. 29. 22:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Kerekestelepi strand, Újkerti, Vénkerti iskolák.

A Tóth Árpád uszodája, ami az egyik legjobb, most felújítás miatt zárva, de nem sokára kész lesz - én is oda jártam.

2015. okt. 30. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!