Ilyenkor ősszel milyen ízesítésű etetőanyaggal érdemes pontyozni?
Figyelt kérdés
Polip / tintahal aromájúval fogok legközelebb pontyozni, ezt még nem próbáltam.2015. szept. 27. 21:39
1/1 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Én lehűlő vagy már lehűlt vízben chilis+borsos etetőanyagokat használnék főleg
pl: chili+bors+máj vagy ilyesféle . Ehhez egy tömény bors +chiliben érlelt erjesztett kukorica világbajnok csali tud lenni,vagy a fokhagymás csalik.
Van még a nagyon kontraszt íz : Ananász -> pl : haldorado édes ananász.
De a sima natúr etetőanyag erjesztett kukorica tejével,folyadékával keverve se gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!