Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » A kajak mennyi időt vesz el a...

A kajak mennyi időt vesz el a szabadidőmből?

Figyelt kérdés

Szeretnék sportolni valamit és én a kajakra gondoltam.Ha járnék kajak edzésre az milyen gyakran van?Valamint ha már magasabb szinten akarom űzni ezt a sportot akkor milyen gyakran kell versenyekre járni?

Azért kérdezem,mert a tanulás mellett nincs annyi szabadidőm,nyáron.

Egyébként a kajak hobbiszinten is érdekelne.

13/f

2010. márc. 13. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Minden attól függ, hogy te mit akarsz, és mennyit szánsz rá. Amit beleteszel, azt kapod vissza. Amikor én ennyi idősen kajakoztam, tőlem év közben heti 3, nyári szünetben napi 2 edzést vártak el, de nem hajtottam magam, és semmilyen eredményt nem értelm el, csak elkajakozgattam. Ha versenyző akarsz lenni, a határ a csillagos ég. Télen is van erőnléti edzés, emellett minden edzéshez tartozik futás vagy fekvőtámasz, húzódzkodás.
2010. márc. 13. 15:31
 2/3 anonim válasza:

hát én kajakoztam versenyszerűen három évig...

suliközben heti 3 edzés (de azt keményen)

télen suliközben 8 (!) edzés...(hétfőn 2 volt,egy hajnalban egy pedig este)

nyáron szinte mindennap...nekünk ugy volt h lementünk reggel 10-re délig hajtottunk majd megebédeltünk pihetünk fél órát (addig uszhattunk a tóban) 1től pedig újra edzés 5ig.

nem könnyű az biztos,és arra számits hogy nem lesz időd bulizni,de akár a sulira sem...sok mindent fel kell adnod,de az eredménye meglesz.

én ezzel az edzéstervvel jutottam ki az európa bajnokságra olaszországba...ott kétszer harmadik lettem.(:

L/15

2010. júl. 19. 14:20
 3/3 anonim válasza:
ha versenyszerűen akkor sokat főleg nyáron heti 11 edzés mellett :D
2010. aug. 16. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!