Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogyan kell keszegre és...

Hogyan kell keszegre és kárászra horgászni?

Figyelt kérdés

Rendelkezésre áll egy 3,60 m hosszú, 5-25 gramm dobósúlyú match bot. Orsóból rendelkezésre áll egy 30-as elsőfékes Shimano pergetőorsó vagy egy 50-es nyeletőfékes fenekező orsó. Tudom, hogy nem kifejezetten match orsók, de szerintem az előbbi meg fog felelni a célnak.

Milyen főzsinórt, előkét, úszót és horgot érdemes használni?

Milyen csalit, etetőanyagot készítsek elő?

Hol érdemes a halakat keresni? Nyílt vízen, nádas előtt vagy bokrok előtt?

Hogyan érdemes beállítani az eresztéket és az ólmozást?

Hogyan állítsam össze a szereléket?

Vannak-e tippek vagy trükkök ezeknek a halaknak a horgászatára?

Bányatavon horgászom, opálos, 2-3 méter mély vízben. Sok a ponty, elsősorban őket kellene elkerülni.

2015. aug. 30. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Főzd ki a kukorizakását,majd rakjál bele annyi lisztet,amitől neked megfelelő állagú lesz,és jön ebbe a trükk...fahéj.:)

Rakjál bele fahéjat,imádják a keszegek.

Csali:Csonti,csemegekukorica,hungarocell.

2015. aug. 30. 15:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm. Ha még tudsz valami jó infot, akkor szívesen várom. :)
2015. aug. 30. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Én keszegezni,karaszozni ilyen meleg időben, partszelben szeretek nadasokhoz közel, ahol megvan 2 méter körül a vizmelyseg, partkozelbe elég a 3-4 grammos úszó, nekem speciel a kedvenem a fixen rögzített Bolognai uszok, horognak egy 10es korulit ajanlok, fozsinorbol a 20as megfelel, a pergetoorsod használd, az ereszteket úgy állítsd be, hogy a fenekén legyen a csali, az úszó kb fel oldalasan álljon, csalinak csonti,giliszta, csemegekukorica( konzerves), etetoanyagnak meg sok minen mehet, buza,buzadara, kukorica.
2015. szept. 1. 10:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm. :)
2015. szept. 1. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!