Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Valahol találok nem horror...

Valahol találok nem horror áron sport fürdőruhát?

Figyelt kérdés

Szóval nem verseny szinten úszok, de azért szeretnék egy ilyen dress-t venni, eddig láttam párat, de azok vagy nagyok vagy kicsik.

Én ezekre a Speedo vagy Arena fürdőruhákra gondolok, de hú most néztem őket nagyon-nagyon drágák, persze az anyag stb..

nyugodtan vennék valami noname-et is csak a lényeg, hogy legyen ilyen térdfelettig érő

valami ilyet, de tulajdonképpen mindegy a szín, csak a lényeg, hogy hosszabb legyen

2015. aug. 9. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit értesz horror ár alatt?
2015. aug. 9. 19:07
 2/8 anonim ***** válasza:
decathlon
2015. aug. 9. 19:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Horror ár az, hogy a jobbak, persze a márkás mindenféle egyedi anyagúak 100e-től kezdődnek
2015. aug. 9. 19:33
 4/8 Kisboltos ***** válasza:
Tapasztalat alapján hosszútávon ugyan annyira jön ki. De egy márkásban azért mégiscsak jobb úszni.
2015. aug. 10. 00:52
 5/8 anonim válasza:

Decathlonban jo dresszek szoktak lenni. De meg akar az intersportban is. En versenyszeruen uszok,es edzeseken nem hosszuszaru dresst hasznalok, hanem simat.

De ha te kulon hosszuszarut szeretnel, akkor a TYR-t ajanlom. Igaz nem tudom, hogy mennyi idos vagy, de szerintem van minden meretben. A neten utana tudsz nezni. Az enyemet postan kuldtek, egy merettel kisebbet ajanlottak (azt mar nem tudom, hogy miert). Az enyem 28.000 volt.

2015. aug. 10. 16:03
 6/8 anonim válasza:

#5-os vagyok.

Azert egy hosszu uszodresszben sokkal kenyelmetlenebb ulni, vagy akar uszni is. Felvenni meg...hat nekem csak anya segitsegevel sikerult. Vizesen levenni. Arrol meg ne is beszeljunk. Tiz perc utan tudtam csak lekuszkodni magamrol.

De persze nem akarlak lebeszelni semmikepp se.

Remelem segithettem. :)

2015. aug. 10. 16:14
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi
2015. aug. 11. 07:45
 8/8 NorbiU82 válasza:
Nézz körül a www.speedoshop.hu oldalon, minden van és jók az árak is. Hatalmas a választék, ha itt nem talál magának az ember akkor sehol :D Amúgy meg a Speedo olyan jó minőség, hogy nagyon megéri, élvezet benne az úszás.
2021. ápr. 20. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!