Ti tudtok bukó fordulót? Ha igen nehéz? Ki tanította meg?
Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 16:22
1/9 anonim válasza:
Tudtam régen amikor még jártunk uszodába a sulival, de mostanában csak tavakban úszkálok.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. júl. 28. 00:16
3/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem nehéz, én versenyúszó voltam évekig, és jópár embert tanítottam meg rá.
Először gyakorold simán a faltól távol az átfordulást (nyilván vízben), aztán gyorsúszásból még mindig a faltól távol, aztán pedig már falnál (kb. 1méterre)
ha rászánsz egy félórát, simán meg lehet tanulni, utána meg már csak úszás közben kell gyakorolni :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokta, már tudok :)
2015. júl. 30. 15:57
5/9 anonim válasza:
Hogyan tanultad meg kérdező?
Én próbálkoztam bukfencezéssel a vízben, de általában telement az orrom vízzel, akkor is, ha kifele fújtam a levegőt közben.
Mi a trükkje? Neked mi volt benne nehéz?
6/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Én edzôvel tanultam meg. Az orrodon ne fújd ki,és ne is szívd be. Ne csinálj vele semmit. Üdv.
2015. aug. 6. 00:45
7/9 anonim válasza:
Lehet hogy képes vagyok rá, de már régen csináltam, az úszótanárom tanított meg (Lászlós Móni) :)
8/9 anonim válasza:
Lehet, buta a kérdésem, de olyat is szoktak tanítás közben, h maga alá húzza a lábát az úszni tanuló a vízben, és így megfogja az oktató, és átfordítja?
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem buta a kérdésed, így is szokták
2015. nov. 20. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!