Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Nagyon gáz ha a nagymamám...

Nagyon gáz ha a nagymamám tanít meg úszni?

Figyelt kérdés
A strandon fog meg tanítani. Sajnos nem tudok úszni mert úszásoktatásnál alsóban az orvos felmentett mindig. 12\L

2015. júl. 26. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ciki? Sok ember örülne ha ilyen nagyija lenne. Ne légy hülye s örülj hogy téged megtanít! Aki meg kinevet az magát minősíti.
2015. júl. 26. 23:26
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
igen, sőt az is, hogy egyáltalán mutatkozol nagyanyáddal, hidd el az egész strand ujjal fog rád mutogatni és kiabálják majd, nézdmár a lúzer a nagyanyjával jött...
2015. júl. 26. 23:26
 3/9 Kill The Sexplayer válasza:
68%
Szerintem sokkal gázabb, ha megfulladsz a p!csába, amiért nem tudsz úszni.
2015. júl. 26. 23:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy megtanít. Miért lenne gáz? Szégyelled talán, hogy van egy jó fej nagyid? Inkább legyél rá büszke!
2015. júl. 26. 23:42
 5/9 anonim válasza:
100%
Nem nem az. Sőtt a többieknek igaza van. A nagymamád nagyon aranyos. Ha nagyon rosszul érzed magad ha néznek ( bán nem hiszem hogy bamulni fognak) akkor keressetek valami olyan helyet ahol nincsenek annyian. Ennyi. Amúgy én nagyon örültem volna ha a nagymamám tanít meg úszni nem egy olyan edző amilyen nekem is volt.
2015. júl. 27. 11:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kedves százhúsz (kg) nevű válaszoló. A nagyim falun lakik kb. mindenki a nagyszüleivel megy a strandra.
2015. júl. 27. 16:18
 7/9 Kill The Sexplayer válasza:
66%
Akkor nincs is értelme a kérdésnek. Egyébként meg: I.R.Ó.N.I.A.
2015. júl. 27. 16:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Van értelme. Azt írtam hogy nagyszüleivel jár a strandra, és nem azz hogy meg is tanítja!!
2015. júl. 28. 00:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Inkább edzőhőz mentem! Már félig meddig tudok! :)
2015. júl. 30. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!