Lehet még valahol kapni ilyen horgász széket?
Apunak szeretnénk szülinapjára horgász széket venni.
Eddig ilyen volt neki: [link]
nagyon szerette, ezt használta munka közben, de konkrétan ilyet már sehol sem találok :(
mindenhol ilyen van, de túl keskenynek találom a háttámláját: [link]
esetleg van valakinek tapasztalata a második képen szereplő székről?
vagy esetleg valaki tudja, hogy hol tudnék vásárolni még olyat amilyen az első?
felhívtam a boltot, ahonnan annó volt, de sajnos már csak lábtartó nélkülit forgalmaznak
előre is köszönöm a segítséget és a válaszokat!
ugy néz ki, csak lábtartó nélküli kivitelbe
kapható, da abbol van választék árba és
méretbe kinek hogy tetszik!
Maradjunk annyiba : azért egy lábtartó hiánya nem akkora érvágás,vödör vagy valami ha annyira kell,de lehet szerintem lógatni a lábat a vízbe,vagy csak úgy.
Én nem tudok vödrön ülni,vagy kényelmetlen székbe ,mert balesetem volt,kb 10 percig elviselem onnantól fáj,nekem egy ilyen van : [link] órák után is abszolút jó,bár én egy pici darab pokrócot végigfuttatok rajta,mert hidegben valamennyi hőt gyűjt.
Az a baj, hogy apu buszsofor es napkozben mikor kiallasa van a buszon ebben az 'agyban' szokott aludni. Es azert alvashoz nem eleg egy vodor (plusz meg azt is hurcolni a buszra...) es logatni meg nem logathatja mert viszeres
koszonom, hogy irtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!