Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Szeretnek megtanulni uszni...

Dongolozsolt kérdése:

Szeretnek megtanulni uszni legalabb kezdo szinten, de oktato nelkul. Hol talalok a neten uszooktato videokat, abszolut kezdoknek, vagy mik az elso lepesek, mozdulatok, hogy megtanuljak uszni?

Figyelt kérdés

2015. júl. 23. 08:09
 1/5 anonim válasza:
Youtube: how to swim
2015. júl. 23. 18:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Te attól félsz, hogy kinevetnének a csoporttársak vagy az oktató, mert felnőtt korodban nem tudsz úszni? Ettől ne félj. De ha mégis, vagy nem ez lenne a gond, akkor kérd meg egy ismerősödet, hogy mutassa meg, ne netes videójkal szenvedj :D
2015. júl. 24. 23:03
 3/5 anonim válasza:
Szerintem sem a videók alegjobb ötlet az úszás megtanulásához. Biztos van valaki a családodban vagy barátaid közül aki szivesen megtanít úszni. Hidd el nem ciki ha mas segítségét kéred. Amúgy szerintem a hátúszással kezd és annak is a lábmunkájával. A legjobb tényleg az lenne ha elmennél oktatóhoz
2015. júl. 27. 11:26
 4/5 anonim válasza:

a legstabilabb és legegyszerűbb a mellúszás

de én sem javaslom videó alapján, hanem például Budapesten vannak felnőtt úszásoktató tanfolyamok is

2015. júl. 28. 12:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is egyénileg akarok megtanulni úszni. Egyszer már mentem tanárhoz, jól leszedett és a tetejében hülyének is nézett, így el is ment a kedvem az egésztől. Nem azért nem akarok tanárhoz menni mert szégyelném, hanem a pénz miatt.
2015. júl. 29. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!