Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Miért vagyok dagadtabb?

Miért vagyok dagadtabb?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el úszni, napi kb 1 órát intenzíven és még sétálok is minden nap de szinte semmi eredménye SŐT úgy érzem, hogy a fenekem sokkal termetesebb. Az érkezésemre is figyelek. MI A FENÉÉRT VAN EZ?

2015. júl. 15. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:
miben nyilvánul meg, hogy figyelsz az étkezésedre?
2015. júl. 15. 14:55
 2/10 A kérdező kommentje:
sok vizet iszom, reggelente gyógyteázom, mindennap ugyanakkor eszem (kisebb adagokat mint korábban), nem azt mondom, hogy diétázom, de egyáltalán nem nassolok össze-vissza, nem eszem cukrot és fehérkenyeret sem
2015. júl. 15. 15:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A centi vagy a mérleg szerint híztál? Ugyanis nem mindegy. Ha a mérleg szerint, akkor lehet csak izmosodtál. Azonos térfogat izom és zsír közül az izom a nehezebb.
2015. júl. 15. 15:25
 4/10 A kérdező kommentje:
de mit tegyek, hogy karcsúbb is legyek? ne mozogjak csak vonjam meg magamtól az ételt?
2015. júl. 15. 15:28
 5/10 Osynho ***** válasza:
Először is rendes étrend kellene. Számolni a makro tápanyagokat. Ez mindennek az alapja. Erre jöhet a mozgás.
2015. júl. 15. 16:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Hány kiló vagy? Milyen magas vagy? Mekkora a testzsírszázalékod? Fiú vagy lány? Mit jelent számodra az, hogy 1 órát intenzíven úszol, az miben merül ki? Mit eszel?
2015. júl. 15. 16:11
 7/10 anonim ***** válasza:

"Most kezdtem el úszni"

"úgy érzem, hogy a fenekem sokkal termetesebb"

Ha csak most kezdtél el úszni, a feneked ennyi idő alatt max. akkor lehetne sokkal termetesebb, ha reggeltől estig spagetti+Milka csoki kombóval tömöd magad. Ebből ítélve némi testképzavar befigyelhet nálad.

Megoldás: vegyél elő centimétert, a kaját ne csak szemmértékre egyed, hanem mérd is le grammra-kalóriára pontosan, és egy-két hónap múlva mérd le újra a derekadat, csípődet, kilókat stb.

2015. júl. 15. 16:24
 8/10 A kérdező kommentje:
ez a testképzavar több mint valószínű, ráadásul a súlyomat illetően sosem bírok megbékélni magammal mert mielőtt megjön (22/L) 1-1,5kg-ot simán hízni szoktam ami mind víz és eléggé meglátszik....
2015. júl. 15. 16:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Harmadszor fogyásorientáltabb sportot is űzz,mondjuk biciklizz napi 20x20 percet oda-vissza.

Vagy fuss 3km-t oda-vissza.

2015. júl. 16. 08:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyi a magasságod és a súlyod. Lehet, hogy ez normálisnak tekinthető, csak Te nem érzed annak?
2015. júl. 21. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!