Egy 5.1 cm twister-hez hányas Jig fej kell?
Figyelt kérdés
Kezdő horgász vagyok és szeretnék venni pár twistert de nem tudom hogy P.l egy 5.1 vagy egy 4.5 cm twisterhez hányas jig az ideális azt tudom hogy hány grammosnak kell lenie csak azt nem hogy a horognak a méretének mekkorának kell leni mert ahogy nézegetem neten ot úgy van ,hogy 1-es 2-es 3-as 3/0 4-es stb. na most én eljötte finom szertelékel horgásztam ahol 14 16 os horgokat használtam szóval sajnos fogalmam sincs ,hogy itt ,hogy vannak a méretek. A választ előre is köszi Bocsi a helyesírási hibákért. Megy a zöld pacsi mindenkinek.2015. júl. 13. 20:52
1/3 anonim válasza:
Ha teheted személyesen vedd meg. Az a lényeg, hogy a horog szára az a műcsali farka tövéig érjen pont. Ha rövidebb vagy hosszabb akkor nem lesz jó a csali veretése. Egy twistert vagy egy gumihalat több jiggel is össze kell próbálni úgy az igazi.
2/3 anonim válasza:
nos ez függ sokmindentől,mert van hogy ahhoz képest extrém nagyot kell rátenni (gyorsan érjem le)...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. júl. 15. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!